Algemene medewerkers info

Ook dit jaar zijn er weer de bekende regels, waar we ons allemaal aan moeten houden.
Huisregels:
• Er mag in de hallen niet gerookt worden. Roken is alleen toegestaan tijdens de lunchpauze buiten.
• Op de draaidagen moet je om uiterlijk 9.30 uur (eerste dag 8.30 uur, vierde dag 9.15 uur) de presentielijst tekenen.  Je krijgt dan 3 consumptiebonnen.
• Als je ziek bent dan moet je je afmelden, dit kan tot 9.00 uur bij Nadia mobiel 06-18889490.
• Als medewerker blijf je de gehele draaidag bij je eigen stand.
• Spreek in je stand af wie er tijdens de lunchpauze het eerste half uur (12.20-12.50) eet en wie het tweede half uur (13.00-13.30).
• Wanneer er problemen of moeilijkheden zijn, dan schakel je een bestuurslid van Jeugdstad in.
•Algemene aandachtspunten:• Op de eerste draaidag begin je om 8.30 uur. Je richt je stand in, de spullen hiervoor staan klaar op zolder. Ook krijg je uitleg over de activiteit in je stand. Om 10.00 uur gaat de deur open. Je zorgt dan dat je in je stand bent en dat je klaar bent om te beginnen. 
• Jeugdstad is er voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Ouders en oudere jeugd mogen wel mee om kleine kinderen te begeleiden, zij blijven echter buiten de stands. Er komen ook wel eens verstandelijk gehandicapten naar Jeugdstad. Deze deelnemers hebben begeleiding bij zich, die natuurlijk gewoon mee de stand in mag.
• Jeugdstad is open tot 16.00 uur. Dit betekent dat je activiteit tot 16.00 uur duurt, je kunt niet eerder sluiten. Na 16.00 uur vul je voor je weg gaat eerst het materiaal in je stand aan voor de volgende dag. Je zorgt er elke dag voor dat je stand er schoon en opgeruimd uitziet. Aan het einde van de dag maak je je stand helemaal schoon, inclusief het materiaal. Ook veeg je het gangpad voor je stand.
• Op de vierde dag is iedereen om 09.15 uur aanwezig, om je (nieuwe) stand voor te bereiden en uitleg te krijgen.

Medewerkerstruien
Elke medewerker krijgt op de eerste draaidag een medewerkerstrui. Deze wordt aan het einde van je periode weer ingeleverd. Draag je trui elke dag over je gewone kleding. Je bent dan herkenbaar als medewerker. Zorg ervoor dat je naamplaatje op je trui is bevestigd en dat je naam goed leesbaar is. (Pas op met wassen tussendoor, we willen geen kleurverschil of truien zonder bedrukking overhouden, dus op lage temperatuur drogen!)

Opbouwen en afbreken
Om Jeugdstad op te bouwen en af te breken hebben we altijd medewerkers nodig. Op je inschrijfformulier of tijdens de informatiebijeenkomst kan je je hiervoor opgeven. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 december gaan we opbouwen. Op  woensdag 2 en donderdag 3 januari breken we af. Heb je vragen, mail dan even naar . Voor het opbouwen en afbreken krijg je een vergoeding. Er wordt met je afgesproken of je komt helpen.

Reservemedewerkers
Als reservemedewerker mag je tijdens Jeugdstad op vrijwillige basis (je krijgt dan geen vergoeding) aanwezig zijn, om zelf extra hulp te bieden. Pas als het bestuur je aanstelt, bijvoorbeeld wanneer er iemand ziek is, ben je ‘in dienst’.

Invallers
Als invaller ben je een belangrijke duizendpoot. Je wordt de hele draaidag op verschillende plaatsen ingezet om opengevallen taken te verrichten.

Laatste dag
Op de laatste dag krijgt elke stand een brief met mededelingen over het opruimen van de stands en over de sluiting. Wanneer de afsluiting van Jeugdstad begint (dit is voor de kinderen de finale van de playbackshow op het podium) dan blijf je in je eigen stand. Alle stand blijven tot 16.00 uur open. Is het rustig, dan kun je wel alvast een begin maken met opruimen. Tenzij het bestuur het aan je vraagt, ga je niet naar de playback show kijken, je blijft in je stand.

Medewerkersvergoeding
Rond 17.00 uur op de derde en de zesde dag, wanneer alles opgeruimd is, zet je je handtekening op de vergoedinglijst. Het bedrag wordt overgemaakt op je opgegeven giro/banknummer. Als het je laatste dag was, lever je je trui in.

TOT SLOT
Bereid je goed voor op je taak in jouw stand. Overleg steeds met elkaar en regel het met elkaar als je iets te drinken wilt halen of naar de WC moet. Help kinderen! Wacht niet af tot ze jou iets vragen, je bent er voor hen!

Laten we het met elkaar weer een gezellige en geslaagde Jeugdstad maken.

VEEL SUCCES ALLEMAAL!

Draaidagen Jeugdstad 2018

Dag 1            24 december 8.30 tot 16.30 uur
Dag 2            27 december 9.30 tot 16.30 uur
Dag 3            28 december 9.30 tot 16.30 uur
Dag 4            31 december 9.15 tot 16.30 uur
Dag 5            02 Januari 9.30 tot 16.30 uur
Dag 6            03 Januari  9.30 tot tenminste 17.30

 

 

 

 

Copyright 2007 Stichting Jeugdstad, Alle rechten voorbehouden.
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijneigendom van haar rechtmatige eigenaar.
Deze website is ontworpen, ontwikkeld en gesponsord door 42 Answers Creative Internet Studio,
en geoptimaliseerd voor alle veelgebruikte internet browsers als Internet Explorer 6 en 7, Safari, Firefox en Opera.