Over Jeugdstad

Over Jeugdstad

Ouders: Veel ouders vragen of zij mee mogen in jeugdstad, indien ouders hun kinderen niet alleen durven laten in jeugdstad mogen ze mee naar binnen. Voorwaarde is wel dat ouders alleen in de gangpaden blijven en niet de stands binnengaan. In iedere stand bevinden zich medewerkers die de kinderen helpen waar nodig.

Wachttijden: Soms is het erg druk in jeugdstad en moeten kinderen wachten voor ze mee kunnen doen aan een activiteit, wacht dan gewoon op je beurt.

Eigen meegebrachte etenswaren: Je mag in jeugdstad gewoon je pakje brood meenemen en opeten. Bij de bar kunnen diverse snacks en drankjes worden gekocht. Verder kunnen de kinderen gratis poffertjes halen met hun activiteitenkaart.


Meer informatie

Kinderen jonger dan 5 jaar: Helaas kunnen kinderen jonger dan 5 jaar niet meedoen met de activiteiten. De activiteiten die we hebben zijn daar niet geschikt voor. Als ouders een kind ouder als 5 jaar begeleiden mogen ze uiteraard hun jongere kind wel meenemen de hallen in. In verband met brandveiligheid is het echter niet toegestaan buggy’s en kinderwagens mee te nemen naar binnen. We zullen zorgen voor een mogelijkheid om die te stallen.

Telefoneren: Indien kinderen naar huis willen bellen om b.v. eerder opgehaald te worden kan dat bij de kassa voor 25 cent.

Meer informatie