Locatie

Locatie

Je kan Jeugdstad vinden op het volgende adres:
Produktiestraat 2-4, 3133 ES Vlaardingen.
De betreffende locatie ligt in de wijk Vettenoordse Polder in de buurt Vettenoordse Polder West.
Via internet te vinden via deze link

Jeugdstad map

Parkeren

Parkeren kan op diverse plaatsen:
- direct rondom de lokatie. Hier moet wel rekening gehouden worden met nooduitgangen waarvoor op diverse plaatsen rondom het pand hekken geplaatst zullen worden.
- in de directe omgeving in de industrie, houd hier rekening dat alleen geparkeerd mag worden op openbare parkeerplaatsen, dus niet op gereserveerde platsen van buurt bedrijven !!!
- In de VOP wijk an de andere kant van de van Beethovensingel. Tijdens de openingsuren van Jeugdstad zal hier ruim voldoende parkeergelegenheid zijn.

Om kinderen af te zetten is voor het pand een  kiss and ride plaats gemaakt. Bedoeling hiervan is alleen kinderen afzetten en snel weer vertrekken om anderen ook de gelegenheid te geven hun kinderen veilig af te zetten.
Het is niet de bedoeling hier te gaan keren, maar rijd netjes door tot voorbij het pand en zoek daar een veilige plaats om te keren, of neem een andere route uit de industrie,

Parkeren
Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Jeugdstad is via de metrolijn B bereikbaar, u kunt uitstappen op station Vlaardingen centrum. vanaf hier is het ca 10 minuten lopen naar de lakatie welke gelegen is aan de produktiestraat 2 (paralell aan de van Beethovensingel)

Indien gewenst kan vanaf de metro nog gebruik gemaakt worden van Stop&Go lijn 557, deze stopt praktisch voor de deur. Door uit te stappen op de halte Mahlerstraat HA2526, bent u binnen 1 minuut lopen bij Jeugdstad.
Let op, u kunt tot 15 minuten voorafgaand aan het vertrek reserveren voor de Stop&GO

Indien u uit de bus komt vanaf de kant van station Vlaardingen centrum, dan ligt Jeugdstad direct aan de overzijde van de Billitonlaan. Indien u komt vanaf het Liesveldviaduct (ook STOP&GO 557), dan ligt Jeugdstad aan dezelfde kant van de Beethovensingel als waar u uitstapt. U hoeft alleen maar ca 40 m terug te lopen en jeugdstad is aan de linkerkant.