Meld je nu aan

Meld je nu aan

Stichting Jeugdstad Vlaardingen is een organisatie die elk jaar in de kerstvakantie Jeugdstad organiseert voor kinderen van groep 2 t/m 8 van de basisschool, wat plaatsvind in Vlaardingen. Zes dagen lang van 10.00 – 16.00 uur kunnen kinderen een twintigtal activiteiten doen. Dagelijks komen rond de 600 kinderen naar Jeugdstad. Jeugdstad is dit jaar op 23, 24, 27, 30, 31 december 2019 en 2 januari 2020. Voor het helpen bij Jeugdstad krijg je een leuke vergoeding.

Meld je nu aan als medewerker

In 2020 helaas geen jeugdstad door Corona

Algemene voorwaarden

Als je bij Jeugdstad wilt werken moet je aan drie voorwaarden voldoen:

  1. 16 jaar of ouder zijn
  2. Het inschrijfformulier op www.jeugdstad.nl zsm. invullen (inclusief pasfoto!). Doe je dit voor eind oktober, dan heb je meer kans om bij je activiteit voorkeuren te worden ingedeeld. Mocht het niet lukken om je bij je voorkeuren te worden ingedeeld, dan nemen wij contact met je op.
  3. Bij het inschrijven DRIE VERSCHILLENDE activiteiten opgeven. Mochten al deze drie activiteiten al vol zitten, dan nemen we contact met je op.

Mocht je geen bericht krijgen (buiten de ontvangstbevestiging), dan ben je gewoon ingedeeld en dan verwachten wij je ook op Jeugdstad gewoon op tijd aanwezig.
Eind November krijgt iedereen een uitnodiging voor de medewerkersavond, waar alle nodig informatie aan iedereen wordt verspreid.

Persoonlijke gegevens
Jij en Jeugdstad
Voorkeur activiteiten